ELEKTROMOS AUTÓ MODELLEK

a piacvezető 100% elektromos autó
KEZDŐ LISTAÁR 9 080 000 Ft
FEDEZZE FEL
minden ízében elektromos, minden ízében rugalmas furgon
KEZDŐ LISTAÁR 10 287 000 Ft
FEDEZZE FEL

NISSAN ELEKTROMOS AUTÓK

VILÁGELSŐ A 100%-BAN ELEKTROMOS AUTÓK PIACÁN 2010 ÓTA

FEDEZZE FEL A NISSAN ELEKTROMOS AUTÓIT

INDULJON EL A SIKER FELÉ VEZETŐ ÚTON

Csatlakozzon az elektromos forradalomhoz, és vezesse a jövő autóját már ma. A Nissan úttörő, 100%-ban elektromos autói csúcsteljesítményt és a legújabb technológiákat kínálják a tökéletes utazás érdekében, nulla károsanyag-kibocsátás mellett.

MIÉRT ÉRDEMES ELEKTROMOS AUTÓT VEZETNI?

A BIZONYÍTÉK A VÁLASZOKBAN REJLIK

A 96%-os tulajdonosi megelégedettség is mutatja, hogy Nissan LEAF elektromos autót kell vásárolni. A tulajdonosok túlnyomó többsége, akik pontosan úgy élik mindennapjaikat, mint Ön, ajánlaná ezt az autót másoknak.

ELEKTROMOSAUTÓ-TÖLTŐK

A Nissan több gyorstöltőt helyezett üzembe Európában, mint az összes többi gyártó együttesen, így soha nem kell aggódnia, hogy legközelebb hol fogja feltölteni autóját. Élvezze az élet szabadságát a Nissan LEAF segítségével.
TÖLTŐÁLLOMÁSOK

PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Nissan elektromos autói és furgonjai nem csak nulla károsanyag-kibocsátást kínálnak. Élvezze az erős és folyamatos gyorsítást sebességváltás nélkül – valamint a rezgés és zaj hiányát.

OKOS VÁLASZTÁS

Károsanyag-kibocsátás és kompromisszumok nélkül. Lakóhelyétől függően a Nissan elektromos autói anyagi előnyöket, például olcsó karbantartást, kedvező parkolási díjat és dugódíjmentességet is biztosítanak. Az elektromos autó tehát minden tekintetben okos választás.

TELE TECHNOLÓGIÁKKAL

A NissanConnect EV az Ön kezébe adja az irányítást. Okos technológiánk azt jelenti, hogy számítógépéről vagy okostelefonjáról kezelheti a LEAF-et. Ellenőrizheti a töltöttségi szintet, megkezdheti a töltést, ellenőrizheti, hogy az mikor fejeződik be, és vezérelheti a légkondicionálót. A NissanConnect EV jelzi a becsült hatótávot és elemzi vezetését, így az utazás és a töltés is egyszerű és hatékony. Még azt is megmondja, hol parkolt le.

MÉG MESSZEBBRE JUTHAT AZ ENERGIATAKARÉKOS TECHNOLÓGIÁKKAL

A Nissan elektromos autó olyan funkciókat kínál, mint a többféle vezetési mód, a távoli töltés, valamint a légkondicionálás beállítása még beszállás előtt, így kézben tarthatja és maximalizálhatja a hatótávot.


AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁSSAL KAPCSOLATOS TULAJDONOSI ELÉGEDETTSÉG MEGTEKINTÉSE

Kíváncsi rá, hogy mit gondolnak a Nissan LEAF- és e-NV200-tulajdonosok a Nissan elektromos autóiról? Nézze meg őket, ahogy őszintén beszélnek az elektromos autózásról.

GARANCIA

Ismerje meg a Nissan LEAF exkluzív garanciális feltételeit: 8 éves/160 ezer km-es garancia, amely a lítiumion-akkumulátorra vonatkozik az új, még erősebb, 30 kWh-os akkucsomagban.

TOVÁBBI RÉSZLETEK