Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatás a Nissan Centrumban
#maradjotthon


Egy szolgáltatás, ami nem csak kényelmes, biztonságos is!
Az „érintésmentes hozom viszem” szolgáltatás lényege, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia az otthonából, előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit az Ön által megadott helyszínről munkatársaink a szervizünkbe szállítják, megjavítják, majd fertőtlenítést követően vissza is szállítják Önnek. Sőt! A szervizelés teljes folyamata online nyomon követhető, így Ön maximális biztonságban tudhatja autóját.

Egyeztessen időpontot online, hozom-viszem szolgáltatással!

Hogyan működik?

  1. A szerviz bejelentkezés oldalon jelölje be a "Hozom-viszem szolgáltatás igénylése" mezőt. A megjelenő további mezőkben adja meg a felvételi és leadási pont idejét és helyszínét, valamint a szolgáltatás igényléséhez szükséges további adatokat.
  2. Az adatok ellenőrzése után egy munkatársunk megerősíti a jelentkezését – esetlegesen felhívja Önt telefonon további egyeztetés miatt.
  3. Munkatársunk a megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől a gépjárművet.
  4. Az autó átvizsgálása után egyeztetünk Önnel a szükséges javításokról és árajánlatot küldünk.
  5. Az árajánlat elfogadása után elvégezzük az Ön által megrendelt javításokat.
  6. Az autó szervizelésének megkezdésekor egy kódot küldünk SMS-ben, amely segítségével online nyomon követheti a szervizelés menetét ezen a felületen: WEBKAMERA
  7. A gépjármű szervizelése után teljes körű, külső-belső takarítást végzünk az autóján, majd elvégezzük az ajándék ózonos fertőtlenítést, amely a baktériumok és vírusokat hatékonyan elpusztítja.
  8. Kiállítjuk és e-mailen is elküldjük Önnek a számlát, melyet azonnali átutalással, vagy az autó visszaszállításakor bankkártyával fizethet.
  9. Munkatársunk a megadott leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek az autót.

IGÉNYBE VESZEM A SZOLGÁLTATÁST!

A Nissan Centrum elkötelezett a járvány lassítása és a mielőbbi leküzdése iránt, ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy a személyes találkozások számának csökkentése érdekében részesítsék előnyben az új, biztonságos szolgáltatást.

Ne feledje, a kötelező szerviz elmulasztása a garancia elvesztésével járhat!

Rendelje meg most egy kattintással!

IGÉNYBE VESZEM A SZOLGÁLTATÁST!

Az érintésmentes hozom-viszem szervizszolgáltatásunk díja: 4990 Ft*

*A szolgáltatás kizárólag teljes körű gépjárműszerviz megrendelése esetén Budapesten és Budapest agglomerációjában érvényes. Amennyiben más településről szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen egyedi árajánlatot!