NISSAN JUKE Hybrid

ÚJ NISSAN JUKE


NISSAN JUKE HYBRID – A COUPÉ CROSSOVER

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, 19”-os könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Az Új Nissan JUKE szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, amelynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében.

BOSE® PERSONAL® PLUS FEJTÁMLÁK

Az UltraNearField fejtámla vezetőoldali és utasoldali fejtámlahangszórói forradalmasítják a hangzást, 360 fokos hangélményt biztosítva. Ki sem akar majd szállni új Nissan JUKE-jából!

AZ ÖN SZEMÉLYES TERE

Az új Nissan JUKE forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A „sikló szárny” formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan Juke az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt.

ALAKÍTSA SAJÁT STÍLUSÁHOZ!

Az N-Design felszereltség számos külső és belső csomagot kínál! Élénk belső színek, Alcantara® és bőr kárpit, valamint szembetűnő, kéttónusú külső elemek arzenálja áll rendelkezésre, hogy Új Nissan JUKE-ja a legjobban passzoljon stílusához!FEDEZZE FEL A KAROSSZÉRIA ÜTŐS SZÍNVÁLASZTÉKÁT!

TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA TÖKÉLETES SPORTOS CROSSOVERT

VISIA

 • Nissan Intelligens Vezetési Technológiák
 • Monoform kialakítású sportülések
 • Színrefújt elektromosan állítható külső tükrök irányjelzővel
 • Manuális légkondicionáló berendezés
 • DAB digitális rádió 4 hangszóróval, Bluetooth + USB és AUX csatlakozó +12V
 • Elektromos ablakemelők elöl-hátul, automata funkcióval a vezető oldalán

ACENTA

 • 17”-os könnyűfém keréktárcsák
 • 8”-os központi érintőképernyő
 • Okostelefon tükrözési lehetőség, Apple CarPlay®/Android Auto®**
 • Tolatókamera
 • Hangfelismerés kapcsoló a kormánykeréken
 • Szükségpótkerék

N-CONNECTA

 • Automata légkondícionáló berendezés
 • Nissan intelligens kulcs
 • Hátsó parkolóradar
 • Vezetési üzemmód választó (Drive mode)
 • Elektromos kézifék Auto Hold funkcióval, elektromosan behajtható, fűthető külső tükrök & eső érzékelős ablaktörlő
 • LED első ködlámpa

N-DESIGN

 • 19”-os könnyűfém keréktárcsák
 • Kéttónusú karosszériafényezés (karosszériától eltérő színű tető: fekete / naplemente vörös, ezüst) + a tető színével megegyező színű külső tükrök és lökhárítóbetétek
 • Prémium belső személyre szabás (fekete, narancs vagy fekete színben)
 • Fűthető első ülések

TEKNA

 • 19”-os könnyűfém keréktárcsák
 • AVM (360 fokos parkolókamera) + első és hátsó parkolóradar + mozgó tárgyak észlelése
 • Fűthető első ülések
 • ProPILOT csomag (automata váltó esetén) / Intelligens Vezetési Asszisztens csomag (manuális váltó esetén)
 • Intelligens éberségfigyelő rendszer, Intelligens holttér-figyelés és korrigálás, Hátsó keresztforgalom figyelmeztetés


FOLYAMATOS KAPCSOLATBAN AZ ÖN VILÁGÁVAL

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

Az Új Nissan JUKE beépített NissanConnect navigációs rendszere a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazza. A NissanConnect alkalmazással hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint az Apple CarPlay™ vagy a Google Home™, hogy Ön mindig naprakész és tájékozott lehessen, és a szórakozást se kelljen nélkülöznie. Az intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.

ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK

A simább és biztonságosabb utazás érdekében az Apple CarPlay** vagy Android Auto** összekapcsolja az Ön okostelefonját az autójával.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HÁLÓZATI CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL

NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK

Az egyszerűen használható NissanConnect alkalmazás hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe: legyen szó automatikus segélyhívásról, vagy éppen az Új Nissan JUKE távolról történő bezárásáról. Autójához akár a Google Home alkalmazás használatával is kapcsolódhat.

TUDJON MEG TÖBBET A NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

ERŐT ADÓ TECHNOLÓGIA

INTELLIGENS VEZETÉS

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. A technológiának köszönhetően az új Nissan JUKE vezetése még nagyobb magabiztosságot ad, ráadásul még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal.

PROPILOT TECHNOLÓGIA

A JÖVŐ MÁR ITT VAN

A ProPILOT - automata sebességváltó esetén- a forgalom ritmusához igazodva segíti az új Nissan JUKE-ját a beállított követési távolságon tartani. Képes akár álló helyzetre is lefékezni az autót, majd újra felgyorsítani, amikor a sor elindul. Országúton a ProPILOT segít a sáv közepén tartani az autót az egyenes szakaszokon, és akár enyhe kanyarokban is.***

TUDJON MEG TÖBBET A PROPILOT-RÓL

FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Ön is ember. Jó, ha néha számíthat egy kis segítségre. A közlekedési táblák leolvasásától a holttérben lévő járművek észleléséig, vagy akár az útjába kerülő gyalogosok és kerékpárosok felismerésével, az új Nissan JUKE vigyáz Önre.

TUDJON MEG TÖBBET A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY-RÓL

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

INTELLIGENS 360 FOKOS KAMERARENDSZER

Nincs parkolóhely, amellyel ne boldogulna! Az Intelligens 360 fokos Parkolókamera egy olyan kamerarendszer, amely 360°-os felülnézeti rálátást nyújt autójára és annak közvetlen környezetére, így segít Önnek magabiztosan parkolni.

NÖVELJE A PULZUSSZÁMÁT

NTELLIGENS VEZETÉS

Helyezkedjen el a körbeölelő sport ülésben, ragadja meg a D-alakú kormányt és álljon készen a borzongtató izgalomra. A gyorsan reagáló turbófeltöltős motor biztosítja a teljesítményt a villámgyors DCT automata sebességváltón keresztül. A precíz, fürge felfüggesztés teljes mértékben kihasználja az erős, merev alváz előnyeit. Magabiztos és egyben üdítő vezetés.

MOSOLLYAL AZ ARCÁN

A gyors teljesítmény azonnali gyorsítási lehetőséget kínál. A precíz kormányozhatósággal pontosan a tervezett irányban tudja tartani az új Nissan JUIKE-ját, miközben az Active Trace Control funkció a háttérben dolgozva segíti a tökéletes kanyarodásokban. A fejlett számítógépes formatervezés eredménye az a merev alváz, amely tökéletes alapot biztosít a felfüggesztéseknek.

TOVÁBBI INTELLIGENS VEZETÉSTÁMOGATÓ JELLEMZŐK/FUNCIÓK

ISMERJE MEG AZ ÚJ NISSAN JUKE ÖSSZES PARAMÉTERÉT

MÉRETEK

Nagyobb, tágasabb, egy igazi technológiai erőmű: a JUKE rengeteg izgalmas felfedezni valóval rendelkezik!

VÁLTOZATOSSÁG

Ismerje meg mindet! Nagyobb hátsó ajtó a könnyebb hozzáféréshez, praktikus tárolási megoldások a mindennapokra.


LÁSSUK, MI VAN AZ AUTÓ MÖGÖTT

A Nissan JUKE az egyik legegyedibb autó az utakon, ami nagyszerű alkalmat ad valami igazán különleges megalkotására. Válassza ki a kívánt tartozékokat, és olyan autója lesz, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez, és kitűnik a tömegből!

VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT AZ ÚJ NISSAN JUKE-JÁHOZ

Elképesztő adottságaival és rugalmasságával az új Nissan JUKE bármire képes. A kerékpártartóktól a vonóhorogig, a belső fényektől a luxus szőnyegig, a JUKE tökéletes partnere lesz kalandjai során!c

TEKINTSE MEG

A JUKE VIDEÓT!