A Nissan bevezette a Technológia Bajnokai különkiadást a crossovereiből

Blog

  • A különleges kiadás exkluzív gyártási szériája kizárólag májusban és júniusban érhető el
  • Csak 350 darab készül az úttörő crossover modellekből, mint a Juke, Qashqai és X-Trail
  • A Technológia Bajnokai felszereltség jól mutatja a Nissan innováció és élmény iránti elkötelezettségét
  • A Bajnokok Ligája partnerség 4. évét ünnepli a különkiadással a Nissan

Budapest, Magyarország (2018. május 22.) – A Bajnokok Ligája partnerség 4. évét különkiadással ünnepli meg a Nissan Magyarországon. Az úttörő crossovereket a Nissan Technológia Bajnokai nyílt hét alkalmával (Május 22-26.) mutatja be, melyet egy családi nappal zár le Május 26-án, a BL döntő napján. 

Mindössze 350 darab áll rendelkezésre azon érdeklődők számára, akik élvezni szeretnék a Nissan crossoverek exkluzív élményét. Minden autó egyedi Bajnokok Ligája emblémával van ellátva, így a Juke, Qashqai és X-Trail tulajdonosai garantáltan helyet kapnak a Nissan történelemkönyvében. 

A választék a Nissan Intelligent Mobility technológiáival van felszerelve. A limitált szériás Technológia Bajnokai újabb példa a Nissan szenvedélyes elkötelezettségére a megfizethető technológia és merész formatervezés terén. 

A Nissan Juke Technológia Bajnokai különkiadás fokozatmentes automata váltóval, automata légkondícionáló berendezéssel, beépített NissanConnect navigációval, érintőképernyővel, bőr kormánykerékkel és 18" könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve az egyedi Bajnokok Ligája logón felül. 

A crossover kategóriát megteremtő Nissan Qashqai két változatban is elérhető, a Technológia Bajnoka és Technológia Bajnoka+ felszereltséggel. A Technológia Bajnoka kiadás olyan úttörő Nissan technológiákat vonultat fel, mint az intelligens vészfékezési asszisztens, távolsági fényszóró asszisztens, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, NissanConnect navigáció digitális rádióval, tolatókamera és 17” könnyűfém keréktárcsa. A Technológia Bajnoka+ felszereltség pedig további Nissan Intelligent Mobility-t fémjelző újításokkal van felszerelve, mint az intelligens 360 fokos parkolókamera, intelligens kulcs nyomógombos indítással, LED fényszórók adaptív kanyarkövető elsőfényszóró-rendszer, napfénytető, tetősín és 18” könnyűfém keréktárcsák. 

A világ legnépszerűbb SUV-ja immár két egymást követő évben a Nissan X-Trail is megkapja a Bajnokok Ligája egyedi emblémát, mely olyan technológiákkal egészül ki, mint a kéz nélkül nyitható elektromos csomagtérajtó, intelligens vészfékezési asszisztens gyalogosfelismeréssel, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, beépített NissanConnect navigációs rendszer digitális rádióval, intelligens kulcs és intelligens 360 fokos parkolókamera. 

A modellek különleges ajánlattal érhetőek el a Nissan Márkakereskedői hálózatán belül, mely a Technológia Bajnokai nyílthéten kerül bemutatásra Május 22-26. között országosan. A modellek különlegessége, hogy Európán belül egyedülállóan csak Magyarországon kerülnek forgalomba és mindössze 350 darab készült belőlük. A Nissan és UEFA Champions League együttműködés 4. évfordulójára készült egyedi modellek ünnepélyes bevezetésére a Nissan egy különleges családi nappal készül, mely Május 26-án a 2018-as kijevi döntő idején hosszított nyitvatartással és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket.