Experience NISSAN


Fedezd fel az új Nissan Ariya-t


EXPERIENCE NISSAN

AHOL ÉLETRE KELL AZ INNOVÁCIÓ ÉS AZ IZGALOM

INTELLIGENT MOBILITY | ESEMÉNYEK | TELJESÍTMÉNY


KÖVESSE A NISSAN INNOVÁCIÓJÁNAK TEMPÓJÁT

A NISSAN A ÉLMÉNYEK EGÉSZ TÁRHÁZÁT KÍNÁLJA ÖNNEK. A MI VILÁGUNK NEM CSUPÁN AZ IZGALMAS ÉS INNOVATÍV AUTÓKRÓL SZÓL. PLAYSTATION-ÖS SZÉTLÖVÉSEK, UEFA FUTBALL, A TECHNOLÓGIA MÖGÖTT MEGHÚZÓDÓ TÖRTÉNETEK – OLVASSON TOVÁBB, ÉS DERÍTSE KI, MIKÉNT TELJESÍTHETI KI ÉLETÉT A NISSAN.
EGY MERÉSZ UTAZÁS A JOBB JÖVŐ FELÉ

INTELLIGENT MOBILITY

Amikor a sofőrök, az autóik és a közösségeik szinkronban vannak, a világunk jobb hellyé válik. Fedezze fel az intelligensebb, biztonságosabb, egyszerűbb és végtelenül izgalmas autóvezetést.

FOLYAMATOS ELŐADÁSOK

A Nissan az elbűvölő nemzetközi autókiállításokon mutatja be legújabb modelljeit és izgalmas koncepcióautóit, mint amilyen a Nissan Sway és a Lannia is. Olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a világ autókiállításaival kapcsolatos legfrissebb hírekről
KONCEPCIÓAUTÓK

BEPILLANTÁS A JÖVŐBE

Ahol az álmai autói kézzelfogható elképzeléssé válnak.

A TÖKÉLETES ERŐPRÓBA

Nem csupán az adrenalin az, ami a versenypályára visz bennünket. A motorsport az, ahol a Nissan autókban alkalmazott innovációi igazán bizonyítani tudnak, és elvezetett minket a versenyre termett, kiváló teljesítményű NISMO-modelljeink létrehozásához is.

NISSAN: AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

Az UEFA Champions League és más események büszke partnereként minden izgalmat megosztunk itt rögtön Önnel, beleértve a videókat, versenyeket és egyebeket is.