×

Megújul a Nissan Juke crossover a további választékbővítés jegyében

Blog

  • Az autó külső megjelenését átdolgozott hűtőmaszk, fényszórók, ködlámpák és kerekek frissítik fel
  • A Micrából ismert díjnyertes BOSE Personal hangrendszer most már a Juke-ban is elérhető
  • Új energy narancsvörös és elektromos kék egyedi csomagok a választékbővítés jegyében
  • Ragyogó új karosszériaszínek – élénk kék és gesztenyebarna
  • Az értékesítés 2018 májusában indul

GENF, 2018. március 7. – A népszerű Juke kompakt crossoverhez kapcsolódó újdonságokat, illetve a modell formafrissítéssét jelentette be a Nissan. A Genfi Autószalonon a Nissan standján bemutatott modell frissítése érintette az autó külső és belső megjelenését is.

 Az újításoknak köszönhetően frissebb lett a Juke elülső részének megjelenése. Ezek közé tartozik az összetéveszthetetlen, sötét króm színű új V-motion hűtőrács, a sötétített lámpatestek és a visszapillantó tükrök sötétített irányjelzői. A ledes ködlámpa Acenta felszereltségi szinttől most már az alapfelszereltség része.

Három új, 16, illetve 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsa is bekerült a kínálatba, szintén Acenta szinttől. Akik még több dizájnt vinnének autójuk megjelenésébe, Tekna felszereltségi szinten színes díszítőelemeket is rendelhetnek a felnikhez.

Az autó személyre szabása során emellett színezett karosszériaelemek – köztük első és hátsó lökhárítóbetétek –, oldalsó küszöbök és tükörborítás is választhatók. N-connecta és Tekna felszereltségi szinteken mindez extraként rendelhető.

A két új karosszériaszínnel – élénk kék, illetve gesztenyebarna – is tovább bővülnek az autó megrendelőinek választási lehetőségei.

Zenerajongók számára pedig a BOSE Personal audiorendszer teheti még vonzóbbá a Nissan Juke-ot. A BOSE digitális jelfeldolgozó rendszerének, valamint az összesen hat darab nagy teljesítményű hangsugárzónak köszönhetően ez a díjnyertes személyautó-hangrendszer magával ragadó, 360 fokos hangzással tölti ki a teret.

Ezek közül kettő a vezető fejtámlájába épített BOSE UltraNearfield™ hangszóró. Ilyen hangrendszert egyedül a Nissan kínál.

Az autó belső terét érintő újítások közé tartozik a két új egyedi színopció, az energy narancsvörös és az elektromos kék. Ezekkel még hangsúlyosabbá válnak a középkonzol, a szellőzőnyílások, ajtóbetétek és üléskárpitok formái és színei. Ezzel együtt továbbra is elérhető opció marad a fényes fekete belső. N-Connecta és Tekna felszereltségi szinteken az egyedi kialakítású belső tér az alapfelszereltség része.

Mindezeken felül jobb minőségű bőrözést kapott a kormánykerék, és javult a műszeregység olvashatósága is az új, fekete alapon fehér megjelenésű kijelzőnek köszönhetően.

Ken Ramirez, a Nissan Europe értékesítésért és marketingért felelős alelnöke elmondta: „A Nissan Juke a B-szegmensbe tartozó crossoverek úttörője volt, és jelenleg is az egyik legkelendőbb és legkedveltebb modellünk. A most bemutatott frissítések bővítik vásárlóink választási lehetőségeit, és még jobban kiemelik a Juke jellegzetes formatervét, ami az autó fő ismertetőjegyévé vált.”

A Nissan Juke az első és eredeti B-szegmens crossover, ami négyféle felszereltségi szintet – Visia, Acenta, N-Connecta és Tekna – kínál.

Minden egyes Juke felszereltségének része a légkondicionáló, az elektromosan állítható külső tükrök, az első és hátsó elektromos ablakok, a CD lejátszós, AUX kimenettel ellátott rádió, és a ledes nappali menetfény.

Acenta szinttől mindezt még a Nissan Dinamikus Üzemmód Vezérlő rendszer, elülső ködlámpák, sebességhatárolós sebességtartó automatika, automata légkondicionáló, sötétített üvegek, USB-csatlakozó és Bluetooth-csatlakozási lehetőség egészítik ki.

N-Connecta szinttől a NissanConnect információs és szórakoztatórendszer, a tolatókamera, a nyomógombos indítást kínáló Nissan Intelligens Kulcs, az elektromosan behajtható külső tükrök, a félbőr ülések, illetve az automatikus fényérzékelők is a Juke alapfelszereltségének részei.

A csúcsot jelentő Tekna szinten mindehhez még sávelhagyásjelző és holttérfigyelő rendszer, 360 fokos parkolókamera, fűtött bőr első ülések, és a BOSE Personal hangrendszer adódik hozzá.

Az N-Connecta és Tekna felszereltségi szintek egyes elemei az alacsonyabb szinteken is választható opciók.

A megújult Nissan Juke magyarországi értékesítése 2018 júniusban indul.