NISSAN QASHQAI e-POWER

E-POWER

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT KÉRÉSE

Egyedülálló és izgalmas, elektromos vezetési élményt kínál az új Qashqai e‑POWER‑rel.


Próbálja ki Ön is - garantált az izgalmas vezetési élmény!

e-POWER

Tapasztalja meg a Qashqai új, intelligens hajtásláncával a még soha nem tapasztalt érzékenységet. A Nissan e-POWER egyesíti a teljesen elektromos autók halk működését a benzinüzemű autók kényelmével. Felejtse el a töltést vagy az arra való várakozást. Élvezze a kimagasló vezetési élményt a hagyományos belsőégésű motorokhoz képest.

ÉLVEZZE A HATÉKONY ÉS KIFINOMULT TELJESÍTMÉNYT!

A közlekedési lámpáknál, kereszteződésekben vagy előzéskor az e-POWER gyors, zökkenőmentes gyorsulást biztosít, amely ideális a városi vezetéshez - mindezt alacsony fordulatszám-tartományból, ami csendes és hatékony. Válasszon a vezetési helyzetnek megfelelő vezetési módok közül: D (Drive) üzemmód, ami minden körülmény mellett megfelelő vezetési élményt nyújt és B (Braking) üzemmód, amely fokozza a regeneratív fékezést, javítja a fogyasztás hatékonyságát, és csökkenti a fékek kopását.

TAPASZTALJA MEG A VEZETÉS EGYSZERŰBB MÓDJÁT AZ E-PEDÁL-LAL!

Az e-Pedál egyszerűsíti a vezetést, mivel a gyorsítást és lassítást egyetlen pedállal végezheti.¹

ÉLVEZZE A HATÉKONY VEZETÉST, VÁROSI KÖZLEKEDÉSRE TERVEZVE!

Az e-POWER azonnali reakciókészséggel, halk vezetéssel és zökkenőmentes gyorsulással jobb üzemanyag-takarékosságot biztosít, valamint kényelmesebb, élvezetesebb vezetési élményt nyújt, mint amit megszokott a városban.

Foglalj tesztvezetést

A hatékonyság keresése sosem volt izgalmasabb

MILD HYBRID


A hatékonyságra hajtunk

A mild‑hybrid a hagyományos benzinmotorhoz képest jobb üzemanyag-hatékonyságot mutat az SUV járműveknél, különösen városi vezetés esetén, illetve csökkenti a vezetés közbeni CO2-kibocsátást. A mild‑hybrid rendszer lítium akkumulátorral rendelkezik, mely a fékezés során visszanyert energiát tárolja. A visszanyert energia támogatja a jármű elektromos rendszereit, így a start/stop rendszer több helyzetben aktiválható, ami növeli az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a teljes CO2-kibocsátást². Az ajtókon, a motorháztetőn és a sárvédő alumíniumból készült a tömeg csökkentése és a teljesítmény javítása érdekében.


Elérhető

hajtásláncok


Válasszon magának szórakozást. Vegye át a teljes irányítást a Qashqai felett hatsebességes kézi váltóval. Ha az automata váltót részesíti előnyben, a Qashqai új generációs Xtronic fokozatmentes sebességváltója sima, közvetlen vezetési élményt biztosít, míg a kormányba épített váltófülek segítségével nagyobb ellenőrzést gyakorolhat az autó felett.


Intelligens összkerékhajtás 5 vezetési móddal

A Qashqai intelligens összkerékhajtású rendszere zökkenőmentesen viszi át a teljesítményt, miközben Önnek magabiztosságot és teljes kontrollt nyújt. A nehezebb felületeken az első és hátsó kerekek között elosztott teljesítmény javítja a tapadást. A sima útfelületeken a rendszer az első kerekeken adja le a teljesítményt a magasabb hatékonyság érdekében. A rendelkezésre álló 5 vezetési móddal a Qashqai segít Önnek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden helyzetből.

ECO MÓD

Ahhoz, hogy minél hosszabb utakat tehessen meg a tankolások között, az Eco üzemmód optimalizálja a motor teljesítményét, az erőátvitelt és más vezetési funkciókat, így Ön hatékonyabban autózhat.

STANDARD MÓD

A Normál üzemmód egyensúlyt alakít ki a teljesítmény és a gazdaságosság között, miközben továbbra is a megszokott vezetési élményt biztosítja.

SPORT MÓD³

A Sport üzemmód élénkebb motorválaszt nyújt, magasabb fordulatszámú váltási pontokkal. Az Xtronic sebességváltón a Sport üzemmód javítja a kezelhetőséget azáltal, hogy kanyarodáskor fenntartja a fordulatszámot, így plusz teljesítményt ad.

TÉLI MÓD³

A Téli vezetési mód módosítja a gázpedál-leképzést és az erőátvitel hangolását, így kevesebb lesz a kerékkipörgés, nagyobb lesz a tapadás. Az intelligens összkerékhajtás is módosul, így induláskor mind a négy kereket meghajtja.

OFF-ROAD MÓD³

Ezt a vezetési módot a sárral, homokkal, kaviccsal való megbirkózásra hangolták. A Off-road mód javítja a vonóerőt, és a kontrollt azáltal, hogy a gázpedál-választ, erőátvitelt és az intelligens összkerékhajtást az optimális teljesítményhez igazítja.


QASHQAI TELJESÍTMÉNY

Készüljön fel az izgalomra


Ismerje meg a Qashqai dinamikus és magával ragadó vezetési élményét, amely a Qashqai egyedülálló mild‑hybrid technológiájának, 4WD hajtásláncának és az 5 vezetési mód kombinációjának köszönhetően bármilyen helyzetben bizonyítani képes. Ha megnézi, biztosan próbautat kér majd!