NISSAN QASHQAI e-POWER

HAJTÁSLÁNCOK


Okos erő egy változó világhoz

A Qashqai olyan hajtásláncokat kínál, melyek kihasználják a Nissan szakértelmét az elektromos autók terén, így izgalmas teljesítményt nyújtanak, miközben csökkentik a CO2 kibocsátást.


A hatékonyság keresése sosem volt izgalmasabb

MILD HYBRID


Hatékonyságra hatjunk

Egy mild‑hybrid hajtáslánc jobb üzemanyag-hatékonyságot és egyidejűleg élvezetesebb vezetést biztosít. A mild‑hybrid rendszer egy lítium akkumulátorral rendelkezik, amely tárolja a fékezéskor visszanyert energiát. Ez a tárolt energia lehetővé teszi a motor leállítását kis sebességnél (30 km/óra alatt) vagy rövid megállásoknál, üzemanyagot takarítva meg és csökkentve a CO2 kibocsátást¹. Ezen túlmenően alumíniumot alkalmaztunk az ajtóknál, a motorháztetőnél és a sárvédőknél, a tömeg csökkentésére és a menetteljesítmények javítására.


Elérhető hajtásláncok

Válasszon magának szórakozást. Vegye át a teljes irányítást a Qashqai felett hatsebességes kézi váltóval. Ha az automata váltót részesíti előnyben, a Qashqai új generációs Xtronic fokozatmentes sebességváltója sima, közvetlen vezetési élményt biztosít, míg a kormányba épített váltófülek segítségével nagyobb ellenőrzést gyakorolhat az autó felett.

Intelligens összkerékhajtás 5 vezetési móddal

A Qashqai intelligens összkerékhajtású rendszere zökkenőmentesen viszi át a teljesítményt, miközben Önnek magabiztosságot és teljes kontrollt nyújt. A nehezebb felületeken az első és hátsó kerekek között elosztott teljesítmény javítja a tapadást. A sima útfelületeken a rendszer az első kerekeken adja le a teljesítményt a magasabb hatékonyság érdekében. A rendelkezésre álló 5 vezetési móddal a Qashqai segít Önnek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden helyzetből.

ECO MÓD

Ahhoz, hogy minél hosszabb utakat tehessen meg a tankolások között, az Eco üzemmód optimalizálja a motor teljesítményét, az erőátvitelt és más vezetési funkciókat, így Ön hatékonyabban autózhat.

STANDARD MÓD

A Normál üzemmód egyensúlyt alakít ki a teljesítmény és a gazdaságosság között, miközben továbbra is a megszokott vezetési élményt biztosítja.

SPORT MÓD³

A Sport üzemmód élénkebb motorválaszt nyújt, magasabb fordulatszámú váltási pontokkal. Az Xtronic sebességváltón a Sport üzemmód javítja a kezelhetőséget azáltal, hogy kanyarodáskor fenntartja a fordulatszámot, így plusz teljesítményt ad.

TÉLI MÓD³

A Téli vezetési mód módosítja a gázpedál-leképzést és az erőátvitel hangolását, így kevesebb lesz a kerékkipörgés, nagyobb lesz a tapadás. Az intelligens összkerékhajtás is módosul, így induláskor mind a négy kereket meghajtja.

OFF-ROAD MÓD³

Ezt a vezetési módot a sárral, homokkal, kaviccsal való megbirkózásra hangolták. A Off-road mód javítja a vonóerőt, és a kontrollt azáltal, hogy a gázpedál-választ, erőátvitelt és az intelligens összkerékhajtást az optimális teljesítményhez igazítja.


A benzinmotor és az elektromos motor tökéletes együttműködése

e-POWER


Izgalmas elektromos autó, a belső égésű motor kényelmével

Az e-POWER hajtáslánc² állandóan elektromos motorral hajtja meg a kerekeket, azonnali gyorsulást és suttogóan halk autózást biztosítva. A hagyományos hibrid gépkocsikkal ellentétben, melyek a benzinmotort használják a kerekek meghajtására, az e-POWER hajtáslánc esetén a benzinmotor az akkumulátort tölti, nagy hatótávolságot biztosítva, csendes üzemelés mellett.


Készüljön fel

az izgalomra


Ismerje meg a Qashqai dinamikus és magával ragadó vezetési élményét, amely a Qashqai egyedülálló mild‑hybrid technológiájának, 4WD hajtásláncának és az 5 vezetési mód kombinációjának köszönhetően bármilyen helyzetben bizonyítani képes.

Ha megnézi, biztosan próbautat kér majd!