NISSANCONNECT SERVICES


ÖN, AZ ÖN NISSAN AUTÓJA ÉS A KAPCSOLATI TECHNOLÓGIÁK. EGYÜTT, HARMÓNIÁBAN

NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOKKÖZELEBB A NISSANJÁHOZ, MINT KORÁBBAN BÁRMIKOR

NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK

Képzeljen el egy autót, amely csatlakozik a navigációhoz, különböző szórakozási lehetőségekhez és még sok minden máshoz. Fedezze fel a fejlett térképtechnológiát, az egyetlen érintéssel elérhető valós idejű forgalmi adatokat, és az autóban a telefonjáról használható, Door-to-Door navigációs rendszert. Ez a NissanConnect Services. Pont itt, pont most. *
* Képzeljen el egy autót, amely csatlakozik a navigációhoz, különböző szórakozási lehetőségekhez és még sok minden máshoz. Fedezze fel a fejlett térképtechnológiát, az egyetlen érintéssel elérhető valós idejű forgalmi adatokat, és az autóban a telefonjáról használható, Door-to-Door navigációs rendszert. Ez a NissanConnect Services. Pont itt, pont most.


HÁLÓZATI KAPCSOLAT

NAVIGÁCIÓ ÉS VEZETÉS

KÉNYELEM

BIZTONSÁG ÉS JÁRMŰÁLLAPOT

TÖLTÉS

A NissanConnect Services olyan különböző szolgáltatások tárházát kínálja, amelyek segítenek a kapcsolattartásban, a navigációban, támogatják a vezetést és mindemellett nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtanak a napi autózásban. Fedezze fel a Nissan által kínált összes kapcsolati funkciót

FEDEZZE FEL A KAPCSOLATI SZOLGÁLTATÁSOKAT

APPLE CARPLAY™ ÉS ANDROID AUTO™

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ a zene- és a podcast-hallgatásnak, a különböző alkalmazások használatának biztonságosabb, okosabb módját kínálja. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját és használja.
Ingyenes szolgáltatás

NISSANCONNECT GOOGLE ASSZISZTENS

A NissanConnect Services és a Google Home segítségével Ön bárhonnan kapcsolatba léphet autójával.
Ingyenes szolgáltatás


FEDEZZE FEL A NAVIGÁCIÓS ÉS VEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSOKAT

VEZETÉSI ELŐZMÉNYEK ÉS ELEMZÉS

Mindig hozzáférhet az előző utazásokra vonatkozó információkhoz: fogyasztás, utazások száma, megtett távolság…
Ingyenes szolgáltatás

TÉRKÉPEK ÉS ÉLŐ FORGALMI ADATOK

Érkezzen mindig időben úti céljához a TomTom® által biztosított valós idejű forgalmi szolgáltatásoknak köszönhetően.A NissanConnect Services alkalmazás most már tartalmazza a Door-to-Door Navigation funkciót, amely lehetővé teszi, hogy az úti célt még az utazás megkezdése előtt elküldje autójának.


FEDEZZE FEL A KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOKAT

NISSAN SEGÍTSÉG ÉS TÁMOGATÁS

Nem tud kiigazoni valamin? Forduljon a Nissanhoz általános segítségért.

TÁVVEZÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Vonja a figyelmet autójára bármilyen helyzetben -villogjon a fényszórókkal, vagy szólaltassa meg a dudát. A maximális kényelem érdekében melegítse elő vagy hűtse le a Nissan LEAF utasterét, mielőtt elindulna. Az akkumulátor megtartja töltöttségi állapotát, ha töltőre van csatlakoztatva.
Fizetős szolgáltatás


FEDEZZE FEL A BIZTONSÁGHOZ ÉS JÁRMŰÁLLAPOTHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT

SEGÉLYSZOLGÁLAT

Meghibásodás esetén egy gomb megnyomásával egyszerűen az autóból hívhatja a segélyszolgálatot navigációs képernyőn vagy az okostelefonos alkalmazásból. A Segélyszolgálat munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Ingyenes szolgáltatás

INTELLIGENS RIASZTÁSOK

Tartsa mindig kezében az irányítást az okostelefonra küldött valós idejű értesítéseknek köszönhetően. Szabályozza, hogyan használhatják autóját családtagjai, kérjen értesítést sebesség korlátozásokról és egyéb más információkról.
Fizetős szolgáltatás


FEDEZZE FEL A TÖLTÉSI SZOLGÁLTATÁSOKAT

AKKUMULÁTOR-FELÜGYELET

Figyeljen rá, hogy autója mindig fel legyen töltve, mielőtt útnak indul. Nissan LEAF-jét bármikor töltheti okostelefonjáról, amikor ez megfelel Önnek.
Ingyenes szolgáltatás

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A NISSANCONNECT SERVICES ELINDÍTÁSÁHOZ?

Nehézségekbe ütközött az okostelefon és a Nissan összekapcsolásában? Nem tudja, hol találja az alvázszámot? Kövesse a lépésenkénti útmutatót a NissanConnect-élmény elkezdéséhez.

A NISSANCONNECT SERVICES MÁR ELÉRHETŐ: