NISSAN X-trail

ÚJ X-TRAIL

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT KÉRÉSE

Vadonatúj

Nissan X-TRAIL


e-POWER: Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül

HAJTÁSLÁNCOK

A Nissan e-POWER egy egyedülálló elektromosított technológia, amely egy üzemanyag-hatékony benzinmotorból áll, melyet egy akkumulátort tölt. Az eredmény egy érzékeny és csendes vezetési élmény, konnektoros töltés vagy újratöltés nélkül. Kapható e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiái a hagyományos hibrideknél még többet nyújtanak.

Tudjon meg többet!

Nincs többé kompromisszum a dizájn és a kalandok megszerzése között

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Megjelenését az elegáns LED-es fényszórók és az impozáns első légbeömlők teszik még hangsúlyosabbá. A Nissan X-Trail ugyanolyan modern és fejlett, mint a mögötte álló technológia. Legyen kalandvágyó! Legyen magával ragadó!

Tekintsd meg közelebbről!


5 vagy akár 7 személyes elektromosított autó

elegendő hellyel mindennek és mindenkinek


BELSŐ ÉS CSOMAGTÉR

Felejtse el a vitákat arról, hogy ki hova üljön! A vadonatúj Nissan X-Trailben akár 7-en is kényelmesen elférnek. Használja elektromos eszközeinek kialakított első és hátsó USB-csatlakoztatókat, és alakítsa ki a csomagterét utazásának megfelelően az innovatív, akár 16 tárolási lehetőséget szolgáló csomagtér elválasztóval!

Tudjon meg többet!


Csúcstechnológia a jobb vezetési élmény érdekében

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSTÁMOGATÁS

Képzelje el, hogy egy intelligens segítő van Önnel minden útja során, ami figyelmeztet, segít parkolni, sávban tartja Önt, és még sok minden másban is segít. Tekintse meg az összes elérhető Nissan technológiát!¹

Fedezze fel!

1/3 AKÁR 35"-NYI INFORMÁCIÓS KIJELZŐ

Kövesse az eseményeket a 12,3"-os teljesen digitális műszerfal kijelző és a 12,3"-os NissanConnect központi érintőképernyő segítségével, illetve olvassa le az információkat a 10,8"-os szélvédőre vetített kijelzőről!

2/3 PROPILOT ASSZISZTENS - SEGÍT A SÁVBAN MARADNI

A ProPILOT Asszisztens⁴ rendszer mostantól együttműködve a navgiációs rendszerrel lehetővé teszi, hogy a vezetés módját a forgalmi szituációknak megfelelően válassza meg.

3/3 360°-OS PARKOLÓKAMERA

Mostantól parkoljon könnyedén a 360°-os nézetet biztosító parkolókamerával, mely figyelmeztetést küld, ha mozgó tárgyat érzékel a közelben, és osztott képernyős nézeteinek köszönhetően kitűnően mutatja meg közelről az első, a hátsó, valamint a járdaszegély felőli oldalt is.


Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz!

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Az új X-Trail nagyobb, 12,3"-os, HD felbontású központi érintőképernyője és a NissanConnect Services alkalmazás⁵ segítségével csatlakozhat kedvenc lejátszási listájához és alkalmazásaihoz, útvonaltervet kérhet és még sok minden mást.

Tudjon meg többet!

1/4 NAVIGÁCIÓS ADATOK

Az új, 12.3’’-os HD felbontású központi érintőképernyő felületén fut a NissanConnect navigációs rendszer, mellyel könnyedén navigálhat a részletes térképeknek és élő forgalmi információknak köszönhetően.⁵

2/4 CSATLAKOZZON AUTÓJÁHOZ OTTHONRÓL

A Google vagy az Amazon (Alexa) Assistant hangvezérlő eszközöknek, illetve az okostelefonos alkalmazásnak⁶ köszönhetően távolról is kapcsolatba léphet X-Trailjével. A funkciók közé tartozik a kívánt úti cél elérése és még sok minden más⁷.

3/4 VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS AUTÓJÁBAN

A Nissan Voice Control és a beépített Alexa szolgáltatás ⁶ ⁷ ⁹ segítségével hangutasításokkal kérhet autójától. Egyszerűen mondja ki, hogy "hello Nissan", és mondja el mit szeretne elérni⁵.

4/4 LOPOTT JÁRMŰ NYOMON KÖVETÉSE

Lopás esetén kövesse nyomon autóját. A nyomkövető rendszerrel és a kifinomult GPS-technológiával ez a funkció segít meghatározni járműve helyzetét, ha járművét ellopják⁵.


Konfigurálja X‑Trailjét most!

KONFIGURÁTOR

Fedezze fel az összes lehetőséget annak érdekében, hogy minél személyreszabottabb lehessen Nissan X-Trailje!

Konfigurálja autóját!   AKTUÁLIS AJÁNLATAINK


Találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb családi SUV-t!

Tekintse meg közelebbről az új Nissan X-Trail technológiáit, és találja meg az Önhöz leginkább illőt!

Árak és felszereltségek


Hozzon ki többet autójából!

Kiegészítők

Egyedül az eredeti Nissan kiegészítők biztosíthatják a megfelelő illeszkedést, megbízhatóságot és teljesítményt.

Fedezze fel!

1/4Megfordítható csomagtértálca

Egyik oldalán velúr, másikon pedig könnyen tisztítható gumi borítással, hogy a különböző igényű csomagok számára megfelelő védelmet nyújtson esős és/vagy havas körülmények esetén is .

2/4Luxus szőnyegek

Segít megvédeni autóját a különböző szennyeződésektől, illetve kényelmes és minőségi hatást kölcsönöz X-Trailjének.

3/4Hátsó lökhárító küszöbborítás

Úgy tervezték, hogy a csomagok ki- és bepakolásakor megvédje a járművet a keletkező karcolásoktól.

4/4Sárvédők

Mentse meg Nissanját a nemkívánatos sárfürdőtől. Értéket és stílust teremt, miközben segít megvédeni járművét.


¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy látogasson a www.nissan.hu oldalra!
² * 12.3”-os érintőképernyő kizárólag az N-Connecta és a felette levő felszereltségi szinteken érhető el.
³ A Head-up Display egy olyan kényelmi funkció, mely a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb információkat, így azokat szem előtt tarthatja, miközben teljes figyelmét az útra összpontosítja.
⁴ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.
⁵ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.
⁶ Az Amazon, az Alexa és minden kapcsolódó védjegy az Amazon.com, Inc. vagy annak leányvállalatai védjegyei.
⁷ A funkció használatához Amazon/ Google™ és Wi-Fi vagy 4G kapcsolatra van szükség.
⁸ Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!
⁹ A beépített Alexa FR,DE,ES,ES,IT,EN nyelveken érhető el az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Írországban és Ausztriában.
Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).
Saját fejlesztésű, kifejezetten a járműveinkhez tervezett tartozékok: ezeket a tartozékokat saját mérnökeink tervezték, így azok minden vonatkozó Nissan-szabványnak megfelelnek. Ezen termékekre személyautók esetén 3 év/ 100,000 km (amelyik előbb teljesül) garanciát vállal a gyártó, ha a felszerelés a gépjármű átadás előtt vagy új gépjármű esetében a garanciában meghatározott időszakon belül történik, vagy a tartozék vásárlását követő 12 hónapra vonatkozik (a hosszabb időszak érvényesül).