NISSAN X-trail

BELSŐ ÉS CSOMAGTÉR


Akár 7 főnek elegendő hely a kalandokhoz

Lépjen be a minőség, a kényelem és a praktikum tágas világába! Ültesse be a gyerekeket, és mondjon búcsút a vitáknak arról, hogy ki kapja a legjobb üléseket - ebben az elektromos meghajtású, öt- vagy hétüléses SUV-ban mindenki elfér! A vadonatúj Nissan X-Trailben az utazás örömteli és családbarát.


Tekintse meg közelebbről!

Nissan X-Trail belső dizájn


Nissan X-Trail belső dizájn

Az utastér kialakításának fókuszában az Ön kényelme állt, az ergonomikus, hosszú távú kényelemre tervezett ülésektől kezdve a variálható csomagtérig. Az Ön igényei elsődlegesek.


Kifinomult, de praktikus családja számára

BELTÉRI DIZÁJNVARIÁLHATÓSÁG & CSOMAGTÉR

Családi kalandokra tervezve


Ülések variálhatósága

Utazzon kényelmesen és találja meg a legmegfelelőbb variációt családja számára, legyen 2 vagy 5 vagy akár 7 utasról szó. A 60:40 arányban csúsztatható második üléssor maximális kényelmet biztosít a hátsó sorban utazók részére is.


X-trail

Csomagtér


Csomagtér

Az X-Trail csomagtérkapacitása és okos megoldásai segítenek a könnyebb és okosabb pakolásban. Az akár 16-féleképpen variálható csomagtérelválasztóval még praktikusabbá teheti autóját.


Kiemelkedő praktikusság

SOKOLDALÚSÁG

Csomagtér variálhatósága

Csomagtér

Hátsó ajtók nyithatósága


Csomagtér kapacitás


Az X-Trail gondoskodik az egész család kényelméről

KÉNYELEM

1/5 - Isofix gyerekülés rögzítési pontok

Az X-Trailben rendelkezésre álló Isofix rögzítési pontoknak köszönhetően a 2. üléssorban középen a harmadik gyerek is biztonságosan elfér.

2/5 - BOSE Prémium hangrendszer

Lazuljon el a mély, erőteljes basszusokban, a kitűnő hangzású 10 hangszórós BOSE prémium hangrendszerével!⁵

3/5 - Lebegő középkonzol

Hajtáslánctól függetlenül elérhető. A letisztult és praktikus belső kialakítás érdekében, elegánsan a középkonzol alatt, LED-világítással ellátott tárolóhely található⁵.

4/5 - Háromzónás automata légkondicionáló

Gondoskodjon utasai kényelméről ezzel a háromzónás légkondicionálóval. Az első és hátsó sorokban ülő utasok saját igényeik szerint módosíthatják a levegő hőmérsékletét⁶.

5/5 - Árnyékolók a hátsó ablakokon

A hátsó ablakok árnyékolóinak köszönhetően a hátsó üléssorokban ülő utasok is védettek a beszűrődő napfénytől mindenki kényelmesen hátradőlhet és pihenhet, miközben Ön az útra koncentrál⁵.


¹ 12.3”-os HD érintőképernyő kizárólag az N-Connecta és a felette levő felszereltségi szintektől elérhető.
² A Head-up Display egy olyan kényelmi funkció,mely a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb információkat, így azokat szem előtt tarthatja, miközben teljes figyelmét az útra összpontosítja.
³ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.
⁴ Térképek és valós idejű közlekedési adatok, Távvezérlési szolgáltatások, Intelligens riasztások szolgáltatások ingyenesen érhetők el 3 éven keresztül, majd ezt követően majd ezt követően a használathoz elő kell fizetnie (Térképek és valós idejű közlekedési adatok) a modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően.További információkért forduljon a Nissan kereskedőhöz vagy telefonáljon/írjon e-mailt [06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu].
⁵ Ez a funkció nem tartozik az alapfelszereltséghez.
⁶ Alapfelszereltség a Tekna felszereltségi szinten, és választható lehetőség az Acenta és N-Connecta felszereltségi szinteken.
Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).