NISSAN X-trail

HAJTÁSLÁNCOK


Vadonatúj X-Trail e‑POWER technológiával. Élvezze a vezetést!

Ki gondolta volna, hogy az elektromosság ilyen kalandos lehet? A vadonatúj Nissan X-Trail két fejlett, egyedülálló technológiát egyesít, amelyek a hagyományos benzinmotorhoz¹ képest érzékenyebb, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb hajtást biztosítanak. Az X-Trail egyedülálló technológiái eltérnek a hagyományos hibridektől. Mivel a benzinmotor tölti az akkumulátort, nincs szükség konnektoros vagy kábeles töltésre. A Nissan e-4ORCE összkerékhajtás technológiával is kapható, amely még kontrolláltabb és stabilabb vezetést biztosít.


Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül. Ez a Nissan e‑POWER

e-POWER


Reszponzív és készen áll, amikor szüksége van rá - nincs szükség töltésre

A Nissan e-POWER technológiával nem kell félbeszakítania utazását. Az e-POWER egy egyedülálló elektromos technológia, amely túlmutat a hibrid technológián. Csendes, ám erőteljes teljesítményt nyújt egy akkumulátorral működő elektromos motorral, amelyet egy üzemanyag-hatékony benzinmotor tölt fel¹. Nem kell hozzá kábel, nincs szükség töltésre. Egyedülálló és hatékony teljesítményt nyújt városban.

Tudjon meg többet az e-POWER-ről!


Elektromosított vezetési élmény. e-POWER összkerékhajtás szabályozással. Ez a Nissan e-4ORCE

E-4ORCE

e-POWER, e-4ORCE összkerékhajtás technológiával

Ön és utasai maximális kényelemben részesülhetnek az erőteljes és gördülékeny vezetési élménynek köszönhetően, amely mostantól már elektromosított. A Nissan e-4ORCE egy egyedülálló összkerékhajtásos elektromos technológia, amely tökéletes egyensúlyt kínál az erő és a példátlan irányíthatóság között. Érezze magát biztonságban a nagyobb tapadás és a stabil vezethetőség miatt.


e-Shifter: Automata sebességváltó

A gyönyörűen megtervezett e-Shifter lehetővé teszi, hogy több vezetési módot használjon X-Trail-jével - a D üzemmód (Drive) jobb motorvezérlést, a B üzemmód (Brake) pedig az e-POWER és az e-4ORCE esetében erősített motorféket és nagyobb teljesítményű visszatermelést tesz lehetővé.

Sima és stabil, bárhol is helyezkedjen el

Gyorsítás, fékezés és kanyarodás. Ezek mind befolyásolhatják egy jármű stabilitását. A vadonatúj Nissan X-Trail e-4ORCE összekerékhajtásos technológiával, a szinte tökéletes súlyelosztásnak és a precíz nyomatékszabályozásnak köszönhetően egyensúlyban tartja autóját a nyugodt és biztonságos vezetési élmény érdekében. Utasai felfrissülten és nyugodtan érkeznek meg, bárhol is üljenek az utastérben.

Izgalom és hatékonyság, kompromisszumok nélkül

MILD-HYBRID

Miért kellene választania a dinamikus vezetési mód és az üzemanyag-hatékonyság között? Az X-Trail új mild-hybrid 1,5 literes, változó sűrítési arányú turbófeltöltős, három hengeres motorjával mindkettőt megkaphatja. Nyugodt vezetés esetén és enyhe gyorsításkor a motor az üzemanyag-hatékonyság optimalizálása érdekében magas sűrítési arányra kapcsol, míg olyan esetekben, amikor nagyobb teljesítményre van szükség, a sűrítési arányt alacsony szintre állítja. A rendszer nyomatékasszisztenst, meghosszabbított üresjárati leállást, valamint gyors újraindítást és gördülési leállást tesz lehetővé. Lassításkor az energia regenerálással nyerhető vissza és tárolható a lítium-ion akkumulátorban. Ezt a feltöltött energiát azután az autó rendszereinek működtetésére használja, amikor a motor leáll, például piros lámpánál várakozva.¹


Válasszon 5 vezetési mód közül, hogy minden helyzetből a legtöbbet hozhassa ki!

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS 5 VEZETÉSI MÓDDAL


Digitális műszerfal-kijelző, energiaáramlást jelző grafikával

Az X-Trail e-POWER 12,3"-os HD-műszerfal kijelzőjének³ segítségével különböző információkat olvashat le - a navigációs és szórakoztató jellegű információktól kezdve, a jármű energiafelhasználásának megtekintéséig.

e-Pedal Step

Az e-Pedal Step egyedülálló a Nissan kínálatában, és lehetőséget ad arra, hogy 10 km/óra feletti sebességnél csak a gázpedál lenyomásával hatékonyan gyorsítson és lassítson. A fékpedál pedig továbbra is rendelkezésére áll a keményebb fékezéshez és a teljes megálláshoz².

¹ Mild-Hybrid -Kombinált üzemanyag-fogyasztás WLTP min/max (l/100km): 7,1 - 7,6; Kombinált CO2-kibocsátás WLTP min/max (g/km): 161 - 172. e-POWER - Kombinált üzemanyag-fogyasztás WLTP min/max (l/100km): 5,8 - 6,7; Kombinált CO2-kibocsátás WLTP min/max (g/km): 131 - 152. A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva.
² Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy látogasson a www.nissan.hu oldalra!
³ 12.3”-os érintőképernyő kizárólag az N-Connecta és a felette levő felszereltségi szinteken érhető el.
⁴ Ez a funkció nem tartozik az alapfelszereltséghez.
Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).